Morten

Morten Hansen spiller en central, rådgivende rolle på et af de projekter, der er vigtige for vores fremtid. Mere specifikt beskæftiger han sig med power-to-x, hvor han har fokus på processtyring, idriftsætning, funktionsbeskrivelser og risikovurderinger. Særligt udviklingen og opbevaringen af metanol og brint er fokuspunkter i projektet og en vigtig del af det puslespil, regeringen forsøger at få til at gå op, i målsætningen om et klimaneutralt energisystem i Danmark.

Morten er en del af teamets meget erfarne medarbejdere, og han har rådgivet på mange forskellige projekter rundt i landet. Han har sit ophav på Sjælland, hvor han startede som elektriker og installatør. Selvom Morten nu arbejder i All Energys afdeling på Fyn, hvor han har bosat sig, lever forbindelsen til Sjælland videre i bedste velgående:

“Det er både rart, men også praktisk, at have bekendtskaber fra tidligere arbejde på Sjælland. Mange virksomheder bruger kræfter på at opbygge en relation for derefter at nå til rådgivningen. Det er ikke noget stort problem for os,” fortæller Morten.