Isabel Højer Wang

Isabel Højer Wang er vores passionerede kemiingeniør. Hun arbejder for tiden med Power-to-X, hvor hun blandt andet laver processtyring, CE-mærkning og tekniske beregninger. Som civilingeniør med speciale i proceskemi har Isabel en unik profil, og hun har en forståelse på områder, som er uden sammenligning. Isabel har en stor interesse i grønne teknologier og arbejdet hen imod en mere klimavenlig verden:

”Jeg har altid gerne villet gøre en forskel med mit arbejde. Ved All-Energy er jeg med til at få implementeret ny bæredygtig teknologi, der har et stort potentiale og betydning for vores fremtid. Det var blandt andet en af årsagerne til, at jeg ønskede at være en del af All-Energy.”

Isabel bidrager til et positivt arbejdsmiljø med hendes gåpåmod og gode humør. Selvom hun er relativt ny på arbejdsmarkedet, har hun en moden tilgang til samarbejdet med hendes mere erfarne kollegaer:

”En del af mine kollegaer har meget erfaring i forhold til mig. Til gengæld kan jeg byde ind med nyere viden, og sammen har vi et rigtig godt udgangspunkt, når vi løser opgaverne.”