Christian Andersen

Christian Andersen er en af de tekniske ingeniører og projektledere i All Energy. Hans tilgang til opgaverne i og omkring virksomheden er drevet af mindsettet: Kan det køre endnu bedre? Denne holdning til hans arbejde med f.eks. procesoptimering og SRO-systemer på kraftværker er vigtig i forhold til implementering eller optimering af tekniske løsninger.

Under arbejdsprocesserne, eksternt såvel som internt i virksomheden, er det en stor fordel at være god til at skabe en gunstig udveksling af viden og idéer med kollegaer og samarbejdspartnere. I opnåelsen af dette er en kvalitet som ærlighed vigtig for Christian:
"Man får intet ud af at gå og holde på informationer om, hvor langt man er i processerne eller hvordan det går - tværtimod. Hvis man skal opnå nogle ordentlige resultater, er det vigtigt at ens sparring med andre er transparent.”

Drømmen om at skabe innovative, tekniske løsninger som maskin-mester blev søsat, da Christian arbejdede som skibsassistent i 2011. Hans erfaringer med vedligeholdelse og fejlfinding samt træning af nye kollegaer startede et behov for at tænke større, og siden er han nået langt som ingeniør og projektleder.